Σεμινάρια Google Ads

Εκπαιδευτείτε, Πιστοποιηθείτε
και Προβάλλετε Αποτελεσματικά την Επιχείρησή σας.

Μάθετε πως να αυξήσετε άμεσα την επισκεψιμότητα του δικτυακού σας ιστοτόπου, με μελέτη για την αποδοτικότερη διαφήμιση και πετύχετε αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της κερδοφορίας της επιχείρησης σας.

Με το εργαλείο του Google Ads, αναλύουμε τη λογική δημιουργίας και παρακολούθησης των διαδικτυακών διαφημίσεων, και υποδεικνύουμε τρόπους παρακολούθησης και βελτιστοποίησής τους. Επεξηγούνται και αναλύονται πλήρως οι τρόποι δόμησης και διαχείρισης διαφημίσεων στις μηχανές αναζήτησης, στο Google Display Network μέσω Banners, στο YouTube μέσω Video Advertising, και στις κινητές συσκευές.


Έπειτα από κάθε σεμινάριο θα δώσουν την αντίστοιχη εξέταση πιστοποίησης

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανθρώπους με ευθύνες στην περιοχή του marketing, συμβούλους και αναλυτές επιχειρήσεων, διαφημιστικές εταιρείες, προγραμματιστές ιστοσελίδων, επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες ppc σε πελάτες, και ανθρώπους του τμήματος πωλήσεων των επιχειρήσεων. Γίνετε ανταγωνιστικός στο τομέα του Web Marketing και αποκτήστε τη διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Google Ads για όλα τα επίπεδα. Εκπαίδευση στη νεά ύλη προσαρμοσμένη για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης.

Σειρά Σεμιναρίων Google Ads

Enter subtitle here

Ads Fundamentals - 25h

Βέλτιστες Πρακτικές Διαχείρισης και Βελτιστοποίησης Διαφημιστικών Καμπανιών Google Ads.

Ads Advanced Search Advertising - 15h

Προχωρημένες Πρακτικές για δημιουργία, διαχείριση, μέτρηση και βελτιστοποίηση διαφημιστικών καμπανιών στο δίκτυο αναζήτησης της Google.

Ads Advanced Display Advertising - 10h

Προχωρημένες Πρακτικές για δημιουργία, διαχείριση, μέτρηση και βελτιστοποίηση διαφημιστικών καμπανιών στο δίκτυο προβολής της Google.

Video Advertising - 10h

Βασικές και Προχωρημένες Πρακτικές για δημιουργία, διαχείριση, μέτρηση και βελτιστοποίηση διαφημιστικών καμπανιών Video στο YouTube και στον ιστό. 

Mobile Advertising - 10h

Βασικές και σύνθετες έννοιες διαφημίσεων για κινητά, όπως είναι οι μορφές διαφημίσεων, η υποβολή προσφορών και η στόχευση, η μέτρηση και η βελτιστοποίηση mobile καμπανιών.

Δείτε ΕΔΩ την Ύλη του Σεμιναρίου

  • Price : 30,00 € / ώρα + ΦΠΑ  

Τα σεμινάριά μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις (πχ eshops, ξενοδοχεία) και γίνονται με μορφή ιδιαιτέρου και συμβουλευτικής διακριτά πάνω στους διαφημιστικούς λογαριασμούς κάθε επιχείρησης.

Προϋπόθεση παρακολούθησης των σεμιναρίων 2-6 (ισχύει για μεμονωμένα ενδιαφέροντα) η επιτυχής ολοκλήρωση εξέτασης του 1ου σεμιναρίου.

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σαλματάς Γεώργιος (Βιογραφικό

*Το σεμινάριο μπορεί να διεξαχθεί online σε πραγματικό χρόνο για τους απομακρυσμένους ενδιαφερόμενους και σε κλειστό τμήμα σε αίθουσα στη Θεσσαλονίκη. 


Θα δοθούν χωρίς επιπλέον κόστος παρουσιάσεις και video υλικό για την υποστήριξη της μάθησης

Πληροφορίες για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Google Adwords

Google ExamRenewalPassing ScoreTimeQuestions
Fundamentals ExamEvery 1 year80%120 mins100
Advanced Search ExamEvery 1 year80%120 mins98
Advanced Display ExamEvery 1 year80%120 mins87
Shopping ExamEvery 1 year80%90 mins63
Video Advertising ExamEvery 1 year80%90 mins74
Mobile Advertising ExamEvery 1 year80%90 mins70

  • Οι εξετάσεις πιστοποίησης της Google μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς επιπλέον κόστος.

  • Για να πιστοποιηθείτε ως Google Ads Qualified Individual πρέπει να έχετε περάσει την Fundamentals Exam, και μια εκ των Advanced Search, Advanced Display Exam

  • Για να πιστοποιηθείτε σε Video ή Mobile Advertising, πρέπει να έχετε περάσει την Fundamentals Exam

  • Όταν περάσετε μια εξέταση, μπορεί να πάρει περίπου 48 ώρες, για να εμφανιστεί στο exam status

  • Εάν δεν περάσετε μια εξέταση, μπορείτε να την ξαναδώσετε έπειτα από επτά (7) ημέρες