Σεμινάρια Facebook Advertising

 Εκπαιδευτείτε σε όλη την  Ύλη και Πιστοποιηθείτε ως
Facebook Certified Planning Professional

Τι θα λέγατε αν σας δίνονταν η δυνατότητα να προσαρμόσετε τη διαφήμιση σας και την επικοινωνιακή σας προσέγγιση σε κάθετα δημογραφικά κοινά με συγκεκριμένες συμπεριφορές; Πόλη, Φύλο, Ηλικία, Κατάσταση, Ενδιαφέροντα. Για αναγνωρισιμότητα, εγγραφές ή πωλήσεις; Σε δικό σας μόνο πελατολόγιο και κοινό που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας; Οι διαφημίσεις στο facebook σας δίνουν πρόσβαση προς το κοινό που επιθυμείτε, σε υπολογιστές ή κινητά, οδηγώντας το σε συγκεκριμένες ενέργειες ή μετατροπές που είναι σημαντικές για εσάς.


Σε ποιούς απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανθρώπους με ευθύνες στην περιοχή του marketing, συμβούλους και αναλυτές επιχειρήσεων, διαφημιστικές εταιρείες, προγραμματιστές ιστοσελίδων, επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες internet σε πελάτες, και ανθρώπους του τμήματος πωλήσεων των επιχειρήσεων. Γίνετε ανταγωνιστικός στο τομέα του Web Marketing γνωρίστε πλήρως το Facebook Advertising. Εκπαίδευση στη νεά ύλη προσαρμοσμένη με πολλά πρακτικά παραδείγματα για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Δείτε ΕΔΩ την ύλη του σεμιναρίου

Σεμινάρια Facebook Advertising 
   • Course Hours : έως 24 εκπαιδευτικές ώρες
   • Price              : 30,00 € / ώρα + ΦΠΑ  

Προϋπόθεση παρακολούθησης του σεμιναρίου η εξοικείωση με τη διαχείριση προσωπικών και εταιρικών λογαριασμών Facebook

Τα σεμινάριά μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις (πχ eshops, ξενοδοχεία) και γίνονται με μορφή ιδιαιτέρου και συμβουλευτικής διακριτά πάνω στους διαφημιστικούς λογαριασμούς κάθε επιχείρησης. 


Εισηγητής Σεμιναρίου: Σαλματάς Γεώργιος (Βιογραφικό

 • Το σεμινάριο μπορεί να διεξαχθεί online σε πραγματικό χρόνο για τους απομακρυσμένους ενδιαφερόμενους και σε κλειστό τμήμα σε αίθουσα στη Θεσσαλονίκη.
 • Θα δοθούν χωρίς επιπλέον κόστος παρουσιάσεις και video υλικό για την υποστήριξη της μάθησης

Πιστοποίηση σε Facebook Advertising


Ο ανωτέρω πιστοποιημένος επαγγελματίας στο Facebook Digital Advertising είναι ειδικός στο σχεδιασμό επιτυχημένων διαφημιστικών καμπανιών. Συγκεκριμένα έχει αποκτήσει εξειδικευμένη γνώση στα παρακάτω:

Το παραπάνω σεμινάριο καλύπτει την διδακτέα ύλη για την πιστοποίηση 

Facebook Certified Planning Professional

Ο ανωτέρω πιστοποιημένος επαγγελματίας στο Facebook Digital Advertising είναι ειδικός στο σχεδιασμό επιτυχημένων διαφημιστικών καμπανιών. Συγκεκριμένα έχει αποκτήσει εξειδικευμένη γνώση στα παρακάτω:
 • Να διαχειρίζεται με μεγάλη εξειδίκευση Facebook Pages
 • Να επιλέγει και να αξιοποιεί τους στόχους διαφήμισης στο Facebook 
 • Να στοχοποιεί συγκεκριμένα κοινά για τη μέγιστη απόδοση
 • Να αξιοποιεί πλήρως το Audience Insights
 • Να βελτιστοποιεί την έκταση και τη συχνότητα των διαφημίσεων
 • Εφαρμογή στρατηγικού σχεδιασμού και βέλτιστων πρακτικών
 • Κατανόηση και μάθηση των λύσεων μέτρησης απόδοσης του Facebook
 • Πλήρης κατανόηση του πως τα εργαλεία του Facebook μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους για διαφημιστικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς

Για να αποκτήσει κανείς τη συγκεκριμένη πιστοποίηση πρέπει να περάσει επιτυχώς τις παρακάτω δύο εξετάσεις

 • Exam 310-101: Facebook Advertising Core Competencies
 • Exam 322-101: Facebook Certified Planning Professional

Οι ερωτήσεις ανά εξέταση είναι 50-60 με βάση επιτυχίας 70%. Οι εξετάσεις διενεργούνται στην αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις, χρειάζεται να περάσει διάστημα 30 ημερών για νέα δοκιμή. Η πιστοποίηση πρέπει να ανανεώνεται ανά δώδεκα μήνες.